Taidetta Kaikille -hanke

Elävää musiikkia vanhuksille ja erityistä tukea tarvitseville ihmisille Päijät-Hämeen alueella.

Olemme vastaanottaneet Päijät-Hämeen kulttuurirahastolta apurahaa hankkeelle jolla haluamme viedä elävää musiikkia ihmisille joiden on hankala päästä keikoille. Taidetta kaikille – idean takana on tarkoitus viedä taidetta niiden ihmisten luokse joiden on vaikea päästä taiteen äärelle omin avuin. Myönnetyn apurahan avulla voimme kantaa Ylävireen kanssa kortemme kekoon yhteisen hyvän puolesta ja viedä meidän musiikillinen näkemys näiden ihmisten luokse. Haemme siis tähän projektiin erilaisia palveluntarjoajaa joiden asiakkaita ovat vanhukset tai kehitysvammaiset ihmiset. Hakijat on oltava Päijät-Hämeen alueelta. Hakijoista valitsemme viisi joiden luokse tulemme esiintymään kesäkuun ja elokuun välisenä aikana. 

HAKUAIKA

Hakuaika on kaksi viikkoa ja se alkaa keskiviikkona 1.6.2022 ja päättyy keskiviikkona 15.6.2022. 

OSALLISTUMISKRITEERIT 

Palveluntarjoajan asiakaskunta on oltava vanhuksia tai kehitysvammaisia joiden on vaikea päästä taiteen äärelle omin avuin. Palveluntarjoajan on toimittava Päijät-Hämeen alueella. 

HAKU 

Osallistu hakuun lähettämällä meille sähköposti osoitteeseen info@ylavire.fi 

  1. Merkitse sähköpostin aiheeksi Taidetta Kaikille – haku 2022 
  2. Kerro lyhyesti paikastanne, millaisia palveluita tarjoatte asiakkaille ja myös ihmisistä joille tulisimme esiintymään. 
  3. Lisäksi toimipaikan osoite, yhteystiedot sekä mahdolliset nettisivut/sometilit. 
  4. Yhteyshenkilö ja hänen puhelinnumero.
Siirry sivun alkuun