Sunnuntai

Aamukahvi höyryää ja auringon säteet osuvat kivasti tuvan kalusteisiin. Edessäni on päivän lehti, jossa on juttu Ylävireestä! Jutussa pohditaan juuri julkaistua Kuivuneita Kukkia albumin syntyä, tekoprosessia ja sisältöä.

Tällä viikolla on tapahtunut paljon muutakin bändin elämässä.

Olemme ahkerasti harjoitelleet uutta keikkasettiä ja tehneet uusista kappaleista livesovituksia. Sovittaessa kappaleita ideoita syntyy kaikilla samaan aikaan ja monta kerralla. Tilanteet vaativat paljon vuorovaikutusta, kun yritämme päästä kaikki samalle sivulle. Toisinaan hukkaamme toisemme ideoinnin keskellä ja silloin on parasta jättää kappale hautumaan ja päättää yhdessä MENNÄÄN ETEENPÄIN (tampere sekasin). Joskus taas palaset loksahtelevat paikoilleen ihmeellisellä tavalla ja kaikki saamme juonesta kiinni. Näin käydessä meininki bändikämpällä yltyy erinomaiseksi ja saamme toisistamme positiivista energiaa. Harjoitukset ovat saaneet pitkän ajan jälkeen taas merkityksen kun tiedämme, että edessä on monta hienoa keikkaa ympäri Suomea.
Odotamme tulevia keikkoja paljon. Pääsemme vihdoin näyttämään mitä olemme harjoitelleet ja työstäneet pitkään keskenämme.

Olimme myös @radiovoima haastattelussa jossa keskustelimme tuoreesta albumista ja tämän lisäksi soitimme yhden kappaleen livenä haastattelun päätteeksi. Haastattelusta löytyy tallenne Radio Voiman sivuilta.

Viikko on ollut hyvin erikoinen. On ollut paljon hienoja asioita Ylävireen kanssa ja vaikuttaa siltä, että keikkailu on taas mahdollista. Maailma avautuu pandemian jälkeen ja edessä on taas ikimuistoisia iltoja. Pääsemme vihdoin tekemään sitä mitä olemme odottaneet pitkään, soittamaan musiikkia ihmisille. On kaikkea hienoa edessä! Ajatuksia ja jokapäiväistä elämää kuitenkin varjostaa maailman tilanne, joka pysäyttää aina kun se mieleen pulpahtaa. Ajatukset pyörivät niiden viattomien ihmisten ympärillä joiden elämää ja tulevaisuutta koetellaan tavalla, joka tuntuu niin kaukaiselta ja epätodelliselta että sitä on vaikea uskoa todeksi. Ajatuksemme ovat siellä missä niitä eniten kaivataan.

Usko hyvään on vahva ❤️

Siirry sivun alkuun