Kuivuneita Kukkia kuva

Uusi albumi: Kuivuneita Kukkia

Kuivuneita Kukkia albumi on meidän toinen albumi kokonaisuus. Albumi on nivottu yhteen erilaisista kappaleista, jotka ovat pyörineet osa jo monta vuotta meidän mielessä, harjoituksissa ja osa myös keikoilla. Jokaisella kappaleella on erityinen tarina ja kehityskaari alusta loppuun asti. Jokaisella kappaleella on oma sanoma ja jokaisella meistä bändin jäsenellä on oma lähestymistapa kappaleisiin ja niiden merkitykseen ja sanomaan.

Tätä albumia olemme työstäneet jo vuodesta 2020, aikaa ennen Covid-19 virusta. Istuimme silloin ensimmäistä kertaa ystävämme Antti Turpeisen (Smart Music) kanssa alas studiolla ja kuuntelimme läpi albumin demo kappaleet, jotka olimme äänittäneet puhelimeen talteen treenikämpällä. Olimme silloin kovin vakuuttuneita siitä, että projektista tulee hyvä ja saamme albumin äänitettyä ja julkaistua kesään 2020 mennessä. Maailma ympärillämme muuttui pandemian takia ja Antti lausui meille studiossa kuuluisat sanat: “JÄITÄ HATTUUN POJAT”. Asiat eivät aina mene niin kuin on suunniteltu ja se oli haastava vastoinkäyminen siihen aikaan. Tajusimme silloin että tämän albumin synnyttäminen ja valmistaminen ei tapahdu sormia napsauttamalla. Hetken sulattelun jälkeen sopeuduimme tilanteeseen ja aloitimme työskentelyn studiolla, aloittaen viidestä singlestä jotka olivat määrä julkaista ennen koko albumia.

Albumin kappaleet ovat äänitetty Smart Music studiolla Lahdessa. Studion omistaa Antti Turpeinen. Antilla on laaja ja pitkä historia musiikin parissa työskentelystä niin studiolla, kappaleiden tuotannosta sekä äänimiehen työstä. Ammattitaitoa on paljon ja laitteisto studiolla on korkeatasoista. Antin ja hänen studion ansiosta olemme saaneet äänitettyä todella hyvänlaatuisen albumin, josta olemme kaikki kiitollisia sekä ylpeitä. Antti on myös sopivasti ajanut meitä eteenpäin muusikkoina haastaen ja tuoden ideoita studiolla kappaleita äänittäessä. Yhteistyö on ollut antoisaa sekä on se on luonut välillemme myös ystävyyden.

Nyt kun albumi on julkaistu ja pääsemme vihdoin esittämään kappaleita ihmisille. Pitkä odotus ja kahden vuoden työ palkitaan. Kappaleet, jotka ovat pitkään pyörineet jaloissamme saavat uuden merkityksen ja alkavat elämään omaa elämäänsä keikoilla. Odotamme innoissamme ihmisten reaktioita ja miten ihmiset vastaanottavat uudet kappaleet. Katseemme ovat käännetty kohti tulevaa ja emme malta odottaa että löydämme itsemme uusien ihmisten edestä soittamasta musiikkia.

Siirry sivun alkuun