Kevät 2023

Kevät on täällä, ja olemme menossa kovaa vauhtia kohti kesää. Vuoden ensimmäiset keikat ovat jo ensi viikolla. Ehkä jotkut ovat jo huomanneet uudet kasvot Ylävireen sosiaalisessa mediassa, sillä bändiin on saatu uusi jäsen Veeti Heikkilä. Veeti hyppää rumpujen taakse, ja hänet tullaan näkemään Ylävireen keikoilla tästä lähtien. On ollut ilo ja kunnia saada Veeti mukaan toimintaan. Veeti on jo lyhyen ajan sisällä tuonut paljon uutta energiaa keskuuteemme, ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Tiemme Veetin kanssa kohtasivat Lahdessa joulukuussa 2022, kun olimme kuuntelemassa Lahden Pikku Hanhessa ystävämme keikkaa. Meille ennestään tuntematon Veeti oli lavalla rumpujen takana ja vakuutti meidät rennon iloisella ja taidokkaalla soittotyylillään sekä hymyilevällä lavapresenssillä.

Veetin kommentit kyseisestä kohtaamisesta:

”Liittyminen Ylävireeseen tapahtui tuurilla ja tuli iloisena yllätyksenä.Olin lahtelaisen ystäväni kanssa laittanut bändin kasaan. Pääsimme esiintymään, ja kyseessä oli siis elämäni ensimmäinen oikea keikka.Olin fiiliksissä koska kuulin ennen esiintymistä, että Ylävire oli katsomassa ja kuuntelemassa. He etsivät uutta rumpalia juuri tuolloin. Keikan jälkeen istahdin hetkeksi pöytään fiilistelemään tapahtunutta. Samalla hetkellä kolme kaverusta tuli luokseni kehumaan keikkaa ja sanoi:

”Moro! tuutko ens viikolla reenaa meiän kanssa”?

Olin todella otettu kutsusta ja vastasin adrenaliinipäissäni:

”Tottakai!”

Ja siitä se sitten lähti.”

Lisää Veeti mietteitä löydät täältä: https://www.ylavire.fi/about-us/

Olemme treenanneet ahkerasti vuoden alusta lähtien ja valmiita astumaan jälleen lavoille. Ensi viikolla soitamme Tampereella meille ennestään tutussa kulttuuriravintola Maanalaisessa perjantaina 28.4. Heti seuraavana päivänä soitamme Lahden Sammiosalissa lauantaina 29.4., kun lämmitämme lauteet Arpan levyjulkkarikeikkaa varten. Perjantaina 12.5. avaamme illan Konsta Hietaselle, kun hän soittaa esikoisalbumin levyjulkkarikeikan Möysän Musaklubilla.

Aurinkoista kevättä toivottaa,

Ylävire – Benjamin, José, Simón ja Veeti

Nähdään keikoilla <3

Ps. Ylävireen keikkakalenterin löydät täältä: https://www.ylavire.fi/kalenteri/

Siirry sivun alkuun